Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

10 snygga plagg som räddar dig på vinterns fester

Martin Hansson  |  Publicerad 2018-12-03 21:16  |  Lästid: 3 minuter

 
Martin Hansson 2019
 

SNYGG STIL. December är inte bara säsongen för pepparkakor, adventsfiranden och oberäkneligt många koppar glögg – det är också årets stora festsäsong. Passa på att avsluta året stilsäkert och klä upp dig inför vänner, familj och kollegor. I detta inlägg har jag valt ut 8 plagg som lyfter din stil på vinterns festligheter.
 

Få plagg är lika eleganta som en smokingkavaj i sammet. Min favoritfärg i år? Brunt. Blazer från Oscar Jacobson, 4 299 kr.

En scarf kan bäras på så många fler sätt än bara hängandes. Till fest tycker jag du bär silkesscarfen snyggast så här, eller varför inte instoppad, Scarf från Tiger of Sweden, 1 299 kr.

Om du redan har en svart kostym hemma och inte vill göra någon större ansträngning. But ut den vita skjortan till en prickig och bär tillsammans med ett par boots för en moderiktigt och alltid lika cool look. Skjorta från H&M, 99 kr.

En sko som alltid är i framkant i festsammanhang är loafers. Sammet, läder eller mocka väljer du själv. Men dessa med Guccis ikoniska print är ett stilsäkert skoval till svarta kostymbrallor. Loafers från Gucci, 6 990 kr.

En svart polotröja är allt annat än enkelt och trist – tvärtom. Tillsammans med en snygg kavaj och ett välgrommat yttre ramar polotröjan in ditt ansikte snyggt. Polotröja från ARKET, 690 kr.

Satsa på en slipp som sticker ut – och lyfter din stil. Det är svårt att inte dra på smilbanden när du ser denna slips från Prada, 1 640 kr.

Ett par svarta byxor med satin revär som är lika självklara i partysammanhang som till sneakers och en stickad tröja. Byxor från COS, 890 kr.

Vitt är alltid elegant. En av vinterns snyggaste skjortjackor är vit, i merinoull och från Our Legacy, 2 000 kr.

Antingen använder du den som slipsnål (och sätter mitt på slipsen) eller som en pin på kavajslagen. Lanvin, 1 250 kr.

Skippa slipsen och välj en vit sidenskjorta med krås istället. Knäpp upp två knappar upptill och bär till en svart kostym så kan du kliva in på vilken julfest som helst. Skjorta från H&M, 699 kr.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar