Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

24 i Paris med Louis Vuitton

Martin Hansson Louis Vuitton
Martin Hansson  |  Publicerad 2017-09-05 15:21  |  Lästid: 2 minuter

 
Martin Hansson
 

Vissa dagar på jobbet får jag verkligen nypa mig i armen och påminna mig själv om (inte för att det egentligen behövs men) att jag verkligen älskar mitt jobb. I söndags flög jag ned till Paris för händelserik och väldigt spännande heldag tillsammans med Louis Vuitton. Jag vill inte spoila någonting nu så exakt vad jag gjorde i Paris kommer jag att berätta i ett senare inlägg. Men jag kan inte låta bli att visa upp den här fantastiskt fina looken från Louis Vuittons FW17-kollektion som jag fick äran att bära under dagen. Trenchcoat i läder och en vid silhuett.
 
Martin Hansson Louis Vuitton

Jag hann mest uppleva Paris gator från ett taxifönster, men stan är alltid lika vacker, oavsett i vilken stadsel man befinner sig i.

Martin Hansson Louis Vuitton

Trenden kring sneakers med en grövre sula syns även hos Louis Vuitton i höst och vinter.

Martin Hansson Louis Vuitton
 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-09-05 16:19