Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

4 snygga sätt att bära dunjacka på

 
Glansiga bomberjackor och dressade rockar i all ära men när februarikylan verkligen biter sig fast  vid nollgradigt är dunjackan ett uppskattat plagg. För att slippa känna dig som ett vandrande kylskåp i dunjackan har jag hittat fyra snygga looks – med hög modegrad – att inspireras av.

Annons

 

vh_ax6i4875_12s_jpg_8738_north_1160x_white

1. Dunjacka plus hoodie 

Den svarta klassiska dunjackan, tillsammans med en hoodie och T-shirt som sticker ut under, är en sportigt och snygg look jag själv gärna bär den här tiden på året.
 
padded_jacket_menswear_trend_698.jpeg_north_982x_white

2. Addera en stor halsduk

Bär dunjackan tillsammans med en stor iögonfallande halsduk för ett riktigt coolt – och varmt – klädval. Ungt, hippt och läge att dra på ett par ljusa sneakers till du vill visa upp.

 

v_ax6i0464_20_jpg_7550_north_1160x_white

3. Håll värmen i oversizad dunjacka

Alla de där gråa dagarna när du tror att värmen aldrig mer kommer anlända och du är kall in i märgen är en stor oversizad dunjacka räddningen. Bär den med en stilren stickad tröja under, sweatpants och 90-tals sneakers till för ett snyggt klädval med hög modegrad i februari.

 

vh_ax6i3093_11s_jpg_1490_north_1160x_white

4. Våga bär färg

Vi välklädda skandinaver är inte direkt kända för att frossa i färger. Men man kan ju inget annat än att ge tummen upp åt mannen ovan. Cool passform på jackan och cool färgmatchning.

 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar