Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Mina favoritbutiker i Stockholm

Martin Hansson  |  Publicerad 2016-11-24 16:28  |  Lästid: 2 minuter

Martin Hansson

På begäran från er läsare – här kommer ett inlägg där jag tipsar om mina favoritbutiker i Stockholm. Det finns många butiker som jag verkligen gillar men som inte fick plats på den här listan. Här nedan är några av adresserna som gör min vardag något enklare och stiligare.

 

1. H&M MAN på Norrmalmstorg

På H&M:s renodlade herrbutik handlar jag ofta trendplagg men även fina stickade tröjor i kashmir eller ull. Nyligen köpte jag ett par stora vida manchesterbyxor här som jag strosat omkring mycket i under hösten till ett par sneakers. Sen kommer i stort sett hela min underklädeslåda från H&M.

 

Oscar1

2. Paul & Friends på NK

Jag gillar att handla på Paul & Friends för att de har ett väldigt fint och handplockat utbud av designermärken. Det bästa från svenska märken som Acne Studios, Eytys och ALL_BLUES och internationell design som Comme Des Garcons, A.P.C och Marni. Jag har även fyndat en del schyssta skor och ytterplagg på deras realisationer.

 

Aesop

3. AESOP

Ett australienskt hudvårdsföretag med grymma grooming- och hudvårsprodukter. Aesop har extremt kunnig personal och deras produkter är stilfulla på handfatet – och framförallt – boostar en trött skandinavisk hud. Jag var där för någon vecka sedan och köpte en handtvål med scrub i. Perfekt för att få bort döda hudceller samtidigt som man tvättar händerna.

 

4. COS

På COS investerar jag stilrena designplagg som är snygga att kombinera till allt, såväl vardagsplagg som festplagg. Här fyndar jag ofta kläder som ser betydligt dyrare och lyxigare ut än prislappen. Nyligen köpte jag ett par mörkblå kostymjoggers där.

 

5. Nordiska Galleriet

Nordiska Galleriet är en inredningsbutik som ligger på Östermalm i Stockholm och verkligen inspirerar till att inreda med snygga möbler och inredningsprylar i hemmet. Här köper jag ofta presenter till vänner och familj, som nästan alltid gör succé.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-11-28 13:03