Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

5 hetaste herrmodetrenderna hösten 2016

Martin Hansson  |  Publicerad 2016-08-01 22:25  |  Lästid: 2 minuter

trender-hosten-2016
 

RÄTT MED RUTIGT En av höstens stora herrmodetrender 2016 är rutigt. Tidigare år har vi sett det på halsdukar och accessoarer – denna höst finns fler rockar, ytterplagg och tröjor än någonting i just rutigt ute i klädbutikerna.

 
trender-hosten-2016
 

BOMBERJACKAN Bomberjackan är en modern klassiker som är snygg att bära till i princip allt. Antingen bär du bomberjackan coolt till ett par jeans eller mer dressat till ett par kostymbyxor med pressveck och fina boots.

 

trender-hosten-2016

 

RIKTIGA MÄN BÄR ROSA Olika nyanser av rosa är en av höstens mest populära färger. Tiger of Sweden har bl.a. en dubbelknäppt smoking i laxrosa (syns på bilden ovan) som kommer att exponeras stort och fått tummen upp av modeeliten.

 
trender-hosten-2016
 

VIDARE BYXOR Kostymerna och framförallt kostymbyxorna har fått en betydligt generösare silhuett denna höst. Bär de vidare byxorna stilsäkert tillsammans med en mockajacka och sneakers.

 
trender-hosten-2016
 

ROSTIGA FÄRGER Även om vi sett denna färgskala mycket tidigare säsonger så var det just de brända färgtonerna som dominerade när modehusen visade AW2016. Satsa på att investera i en höstig rock eller välj en kopparfärgad skjorta att kombinera till en stickad tröja eller kavaj.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar