Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

7 THINGS I WANT TO BUY THIS WEEK

7 THINGS I WANT TO BUY THIS WEEK

Byxor – Acne Studios, Sneakers – Common Projects, Solglasögon – Cutler & Gross, Pilotjacka – Tom Ford, Klocka – Shinola, Datorväska – Baron, Grooming – Tom Ford

 

En av höstens snyggaste jackor enligt mig är den här klassiska pilotjackan ovan från Tom Ford.

Annons

Alltid när jag kollar in vintagebutiker så har jag en liknande, välbevarad pilotjacka, i sikte. Sen vill jag tipsa om de svarta byxorna från Acne Studios. De är ett favoritplagg hos såväl mig själv som ett flera polare. Passformen blir dressad men något mer sportig, med tanke på materialet och resåren i midjan.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar