Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

8 hetaste herrmodetrenderna våren 2017

Martin Hansson  |  Publicerad 2016-12-12 22:51  |  Lästid: < 1 minuter

Trots att det just nu är vinter och minusgrader ute så vill jag att vi i detta inlägg blickar framåt. Jag har gjort en djupdykning i de internationella modehusens vårkollektion och sammanställt de allra största trenderna. Här är åtta viktiga plagg och accessoarer för oss herrar våren 2017.

1. Markerade axlar

När det gäller kavajerna i början av nästa år visar flera av modehusen med hög modegrad breda och markerade axlar. Jag gillar verkligen looken med ljusa jeans och sneakers till vänster. Gosha Rubchinskiy och Balenciaga.

2. Rätt med ryggsäck

Ryggsäcken är en lika praktiskt som snygg accessoar. Största fördelen? Båda händerna på cykelstyret eller båda tummarna på smartphonen. Givenchy och Gucci.

3. Cool i kamouflagemönster

Kamouflagemönstrad har varit en trend under flera säsonger. Mönstret sviker inte i våren 2017 heller. Kamouflage är lika snyggt på en trenchcoat som byxor eller en stickad tröja den kommande säsongen. Valentino och Bottega Veneta.

4. Fränt med fläckar

En trend som flera internationella modehus banat väg för i vår är fläckar och leopardmönster. Coolt och vågat. Visvim och Alexander McQueen.

5. Plocka fram din parkas

Parkasen är ett praktiskt och stilsäkert ytterplagg att bära under mellansäsongerna. Bär snyggt tillsammans med ett par avslappnade kostymbrallor och sandaler. Lemaire och Prada.

6. Snygg i randigt

Ränderna går aldrig ur tiden. Styla randiga plagg dressat eller sportigt i vår. AMI och Calvin Klein Collection.

7. Gula toner

Vem har sagt att du inte kan gå klädd helt i gult? En av de populäraste färgerna för herrar våren 2017 är just gult. Bottega Veneta och Hermès.

8. Hög midja och vida byxor

Dra upp byxorna! I vår ser vi flera modehus sporta den vidare byxan med en betydligt högre midja än vi sett de senaste säsongerna. Lemaire och Sacai.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:32