Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

8 plagg att fynda på sommarrean – som du kan bära i höst

gucci
Martin Hansson  |  Publicerad 2018-07-03 15:22  |  Lästid: 3 minuter

 

 
HERRMODE 2018. Det finns många hål att stoppa pengarna i under sommaren – så just kläder kanske inte alltid är den mest prioriterade utgiften. Med tanke på vårens varma succéväder i Sverige har det blivit kvar mycket stickade tröjor, skjortjackor och ultimata lager-på-lager plagg i butikerna, som nu landar på sommarrean till snälla priser. Ett smart rea-tips att ha i bakhuvudet när du ger dig ut i spanar är att vara kompromisslös med storlekar och färger. Är du exempelvis på jakt efter en mörkblå tröja, satsa på det, och vänd inte kappan bara för att du hittar en grön med nedsatt prislapp. Köp plagg du både kan använda direkt i sommar och som funkar bra att bära på jobbet i höst.
 
rea stickad troja

1. Stickade ulltröjan är ett plagg som ser lika exklusiv ut som den är enkel att kombinera till allt. Uppdatera dig med en v-ringad som du antingen bär Ivy League-inspirerat eller med en t-shirt under. Éditions M.R, 700 kr (1 750 kr).

Boots rea

2. De bruna mockabootsen är ett skoval som inför hösten känns lika intressanta som coola, Acne Studios, 2 517 kr (4 195 kr)

baseballjacka

3. En baseballjacka som ser ut att ha en betydligt högre prislapp än såhär. Jag hade gärna burit denna tillsammans med ett par svarta kostymbrallor och boots kommande säsong, H&M, 249 kr (499 kr).

4. Den ljusgula kortärmade skjortan funkar inte bara på stranden. Tillsammans med beige och bruna toner bär du den smakfullt en bra bit in på hösten. COS, 275 kr, 550 kr.

Saint Laurent

5. Saint Laurents stilrena och coola tröjor passar alla säsonger – du bär just denna snyggast till jeans med ett par boots och sneakers. Saint Laurent, 3 050 kr (7 800 kr).

tiger of Sweden rea

6. Dressa upp eller klä ned den gråa kostymen i höst. Addera en t-shirt och scarf för en snygg ledig look eller välj skjorta och loafers för en strikt men fortfarande bekväm look. Tiger of Sweden, 2 749 kr, 5 499 kr.

kashmirtroja rea

7. En långärmad, finstickad tröja i kashmir från H&M:s herrlinje H&M Edition, 499 kr, 999 kr.

gucci

8. Det är svårt att inte se snäppet coolare ut i pilotglasögon. Gucci, 1 500 kr (3 050 kr).

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-07-03 15:45