Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Nya sneakers: Adidas NMD

Martin Hansson  |  Publicerad 2016-03-18 13:50  |  Lästid: < 1 minut

adidas nmd sverige

Processed with VSCOcam with a6 preset
 

I torsdagskväll satte jag mig på ett tåg tre timmar söderut och checkade ut för långhelg på landet. Hann med tre intensiva arbetsdagar i Stockholm där jag bockade av en reklamfilmsinspelning, ett tiotal artikellämningar (två helsidor i Metro t.ex.) tre kollektionsgenomgångar och flera bra möten. Men nu i helgen står vila och löpträning på schemat – i morgon ska jag springa milen i Adidas nya NMD Runners. Hoppas starkt på att de kan få mina hyfsat vintertrötta löpsteg något lättare.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar