Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Aesop öppnar ny butik i Stockholm

Martin Hansson  |  Publicerad 2016-01-28 18:23  |  Lästid: < 1 minut
Aesop Sofo Nytorgsgatan

 

Det australienska grooming- och hudvårdsmärket Aesop är som ni vet vid här laget en favorit i mitt badrumsskåp. Alla Aesops produkter doftar träigt, fräscht och lyxigt. Förpackningarnas stilrena utseende är såklart ett stort plus och jag vet inte hur ofta jag ser dessa produkter i såväl lägenhetsannonser som på bättre hotell runtom i världen. I förmiddags spanade jag in deras nyöppnade butik i SoFo på Nytorgsgatan 36. Mina favoritprodukter från märket är Fabulous Face Cleanser och Facial Barrier Cream som jag verkligen kan rekommendera er att testa.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar