Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Aesop öppnar ny butik i Stockholm

Aesop Sofo Nytorgsgatan

 

Det australienska grooming- och hudvårdsmärket Aesop är som ni vet vid här laget en favorit i mitt badrumsskåp. Alla Aesops produkter doftar träigt, fräscht och lyxigt. Förpackningarnas stilrena utseende är såklart ett stort plus och jag vet inte hur ofta jag ser dessa produkter i såväl lägenhetsannonser som på bättre hotell runtom i världen.

Annons

I förmiddags spanade jag in deras nyöppnade butik i SoFo på Nytorgsgatan 36. Mina favoritprodukter från märket är Fabulous Face Cleanser och Facial Barrier Cream som jag verkligen kan rekommendera er att testa.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar