Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Back to work

Martin Hansson Metro
 

LIVSSTIL Efter den här långa och härliga sommaren känns det riktigt skönt att vara tillbaka på jobbet igen med ny energi. Jäklar vad mycket som är på gång just nu! Det väntar flera spännande lanseringar den närmsta tiden som ni kommer att få ta del av.

Annons

Metro Mode MAN får sig en ny design – vilket både blir ett ansiktslyft och enklare att navigera sig på mellan artiklar. Jag kommer att avslöja ett kul samarbete i slutet av veckan och så flyger jag till Italien i september för att plåta mitt designsamarbete med Morris. Sen är jag även tillbaka med mina STIL-sidor i dagstidningen varje tisdag. I dag guidar jag till hur du jobbar upp din stil inför den nya höstsäsongen.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar