Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Bär grått – 8 snygga vårplagg för 2019

Herrmode 2019
Martin Hansson  |  Publicerad 2019-01-22 13:22  |  Lästid: 3 minuter

Den här tiden på året – mellan vinter och vår – är en perfekt månad för att se över basgarderoben. Jag är nog långt ifrån ensam om att tycka grått, blått och svart är färgerna som känns mest relevanta att ha på sig just nu.

Rock från Oscar Jacobson, vida ullbyxor BOSS, svart läderväska från Tiger of Sweden, halsduk från COS

Om du inte har någon stilinspiration eller lust att klä dig överhuvudtaget när du ska iväg tidigt på morgonen – men ändå vill vara fin – klä dig i olika nyanser av en och samma färg. Då är det svårt att misslyckas. Grått (eller beige) är en sådan färg som enkelt kan se mer elegant och välklädd ut när du bär den lager på lager. Just därför har jag valt ut tio fina vårplagg i grått som just landat i butik.

Om du är på jakt efter ett ytterplagg som sticker ut en aning – men ändå är nedtonat – är denna rock ett snyggt alternativ. Arket, 2 500 kr.

Ett par gråa byxor som är fina att både klä upp och ned. COS, 890 kr.

I vår vill jag investera i ett par fyrkantiga glasögon. Dior Homme, 3 350 kr.

En smakfull detalj: Stickade ulltröjor baksidan är något längre nedtill skapar en snygg silhuett – och är dessutom väldigt bekvämt. Acne Studios, 2 800 kr.

Den quiltade västen kan hänga med en bra bit in på vårkanten, Arket, 490 kr.

Väskorna i Virgil Ablohs första kollektion för Louis Vuitton har fått stor spridning i sociala medier. Louis Vuitton, 16 800 kr.

En tunn ullkostymen men med en skarp passform. Bär tillsammans med ett par svarta loafers och en v-ringad stickad tröja under för en vårfräscht look. Tiger of Sweden, 6 499 kr.

En stilsäker grå sweatshirt med Loewes abstrakta logga, Loewe, 3 950 kr.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2019-01-22 13:37