Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Bär pyjamasen utanför sovrummet

 
Martin Hansson Pyjamas
 
MIN LOOK. Det råder uppenbarligen delade meningar om att bära pyjamasen utanför sovrummet. En av våra dagar i Venedig bar jag den här bekväma och fina pyjamasen, plus en svart kashmirtröja över för att bryta av det randiga. Bortsett från morgonrocken kan det vara den bekvämaste looken som jag någonsin flanerat runt i. Tricket för att lyckas är att välja en pyjamasbyxa med slag nere vid fotvidden för att få en mer klädd look.

Annons

Det är fredag och ska jag skriva klart en artikel till Café, ha ett möte med min agent Ida och därefter väntar en välbehövlig klipptid hos Emir. Sen tänker jag att den här fredagen sakta men säkert får övergå till helg.
 
Randig pyjamas från Tiger of Sweden / sneakers från Converse / solglasögon Chimi
 
Chimi

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar