Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Klä dig som Harry Styles

 
Harry Styles Sign of the Times
 

Efter att ha sett Harry Styles rocka den här looken i Jimmy Fallons TV-show Saturday Night Live blev jag riktigt sugen på en rutig kostym. Eller åtminstone en rutig blazer. Just rutorna har varit lite synonymt med hösten för mig – men den här våren tänker jag om. Snyggt att kombinera den rutiga sviden med en ljus skjorta under och coolare boots nedtill. När jag ändå nämner Harry Styles måste jag passa på och säga jag rådiggar hans nya singel ”Sign of the Times”, den har funnits med på samtliga av mina spellistor senaste veckan.
 

Annons

kavajer

Mörkblå och brun kavaj från Boglioli / Hundtandsmönstrad blazer från Incotex / Tvåknäppt fiskbensmönstrad kavaj från Oscar Jacobson

 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar