Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Bästa semesterplagget

 
Badshorts 2017

Pikétröja i frotté från Orlebar Brown / espadrillos från Tom Ford / badshorts från Vilebrequin / solskyddsfaktor från Malin + Goetz
 

Den här tiden på året känns det alltid som att veckorna bara flyger iväg – och jag har faktiskt redan börjat att mentalt planera min semestergarderob. Inte för att jag inte har något annat viktigt att ta tag i men jag älskar förberedelsen inför mina semestrar. Planera vilka badbyxor som ska bäras till vilken pikétröja eller kortärmad skjorta, vilket badlakan som är störst och härligast att ha på stenstranden m.m. En av mina jobbdrömmar är att få designa en ” The best Beach style” -kollektion för ett klädmärke med plaggen som är perfekta att packa med på sommarsemestern.

Annons

Ett av plaggen som jag alltid lever i under semestern på sommaren är ett frotté-set från Orlebar Brown. När jag var inne på Paul & Friends på NK i Stockholm häromdagen såg jag att även de gjort ett snyggt frotté-från sitt egna märke (i flera olika färger och till en plånboksvänliga prislapp). Shoppingtips! Väldigt användbart, skönt att bära och stilfullt.
 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar