Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Bästa starten på dagen

Martin Hansson  |  Publicerad 2017-05-17 13:38  |  Lästid: < 1 minut

 
Martin Hansson
 

Så här såg jag ut häromdagen när jag gick direkt från sängen ned till Fabrique, som ligger nedanför min port, för att käka frukost och jobba undan. Så många tidiga morgnar som jag har startat här sedan de öppnade för drygt ett år sedan. Jag vågar knappt tänka på hur många liter kaffe jag hinkat i mig eller hur många artiklar jag skrivit på härifrån – trots att de inte har något wifi. Men jag kan nog inte tänka mig ett skönare sätt att starta dagen på när jag är hemma i Stockholm.

Nu har jag precis publicerat en artikel om Harry Styles snygga stil på Café.se – som alltid inspirerar mig. Om ni hellre vill läsa om de 12 snyggaste sommarplaggen för alla plånböcker så kan ni läsa om det också.
 

Café
 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-05-22 16:19