Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Bästa vårplaggen i butik just nu

Herrmode kläder online

Mörkblå kostym från TIGER OF SWEDEN, mönstrad skjorta från ZARA, runda solglasögon från GUCCI, vita sneakers från COMMON PROJECTS, träningsväska från JOHN HENRIC, kortfodral från LANVIN, doft från BYREDO

 

SHOPPING De dagar jag vill vara välklädd – men inte har en aning om vad jag ska ha på mig – kör jag många gånger på en klassisk mörkblå kostym.

Annons

Sen klär jag ner sviden med ett par vita sneakers och en mönstrad skjorta. Är ni på jakt efter en stilren träningsväska kan jag tipsa om modellen ovan som har en väldigt snäll prislapp för att vara i genuint läder.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar