Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

BLUE BLAZER AND WHITE JEANS

Martin Hansson

Kavaj – Suitsupply, Jeansskjorta – Stenströms, Vita jeans – Weekday, Loafers – Axel Arigato, Solglasögon – Moscot, Väska – Bottega Veneta, Bälte – Uniqlo

 

 Dagens look! Tillbringade förmiddagen i sängen med datorn på magen för att skriva klart intervjuer och texter till den officiella Stockholm Fashion Week-bilagan, som jag har jobbat med en stor del av sommaren.

Annons

Att ha kontoret i sängen emellanåt kan nog vara det bästa jag vet – och bästa sättet för mig att verkligen få fullt fokus och jobba ostört. Efter lunch tog jag mig in till kontoret och hade bland annat möte med den här grymma kollegan

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar