Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Bordslampa från Flos

 
Taccia Flos Stockholm
 

Jag har den senaste tiden klivit in i en inredningsbubbla på kvällarna då jag googlar, kollar inspirationsbilder och lägger märke till all typ av inredning runtomkring mig. Visst har jag haft ett intresse för inredning tidigare också men senaste veckorna har det trappats upp. Kanske en följd av för mycket jobbtankar om kläder och herrmode? Eller att vi på Café-redaktionen sitter tillsammans med Residence? Oavsett vad så är jag helt hundra på att lampan ovan från Flos skulle passa utmärkt hemma hos mig.

Annons

Modellen heter Taccia och designades 1962 av Achille Castiglioni och Pier Giacomo Castiglioni. Skärmen är tillverkad av genomskinligt glas vilket gör att man får en känsla av att den antar samma färg som sin omgivning.
 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar