Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Breaking News

MartinHansson1

 
BREAKING NEWS Jag kan ju inte inte skriva några rader om den här nyheten för mig idag. Den siste oktober kommer jag att jobba min sista dag på Metro Mode och från den 1:e november väntar ett nytt steg i karriären.

Annons

Jag känner mig lite extra stolt och tacksam idag för att jag har haft tre fantastiska år på Metro och under hela min tid fått möjligheter att utvecklas. Men om några några veckor kommer jag att flytta mina redaktionella uppdrag (och bloggen) till Café.se och Café i print. Men fram tills dess uppdaterar jag precis som vanligt här dagligen. Är ni nyfikna kan ni läsa mer här och en intervju med mig här.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar