Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Bröllopshelg i Stockholm

 
Martin Hansson
 
BRÖLLOP. I helgen gifte sig min älskade vän Lovisa och hennes kille Jacob. En otroligt vacker kärlekshelg på så många sätt. Och det blev som en romantisk paus mitt i alla semesterförberedelser och fotbolls-VM (som väl aldrig har varit så spännande som denna sommar). Jag ska erkänna att jag inte sitter klistrad framför varje match, men jag har redan sett fler än vid något mästerskap tidigare.

Annons

Klädkoden för helgens bröllop var mörk kostym – så jag valde en tunn ullkavaj med peak-lapels och ett par ullbyxor i samma material och färg. Den ljusblåa färgen på skjortan gjorde att det gick att bära en blazer med smokingslag utan att det kändes för uppklätt på något sätt. Sen valde jag att gå barfota i ett par svarta sammetsloafers. Somrigt och enkelt på alla sätt – och så bekvämt.
 
Kostym i ull från Tiger of Sweden / ljusblå skjorta från Tom Ford / loafers i sammet från Lanvin / solglasögon från Chimi 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar