Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Cafés Stora Modepris 2016

Martin Hansson  |  Publicerad 2016-11-28 13:05  |  Lästid: 2 minuter

Cafes stora modepris

Smoking, skjorta och fluga från TIGER OF SWEDEN.

 

I fredags var det äntligen dags för Cafés Stora Modepris 2016. Det är fjortonde året i rad som magasinet delar ut detta pris – och i år hade jag den stora äran att få ta emot priset som Årets Influencer. En titel som jag är oerhört glad och stolt över…

 

Under de tre senaste åren har jag skrivit otroligt mycket om herrmode, jag vågar nog säga varje dag, alla dagar på året. På morgnar har det oftast varit i form av blogginlägg, på dagarna artiklar för webb och på kvällarna har jag suttit hemma i soffan och skrivit för dagstidning, magasin eller gett stiltips i någon intervju.

Innan jag började på Metro och Metro Mode så fanns det inget herrmode i deras kanaler. Men jag tog ordentligt med plats från start och allt eftersom jag lyckades att leverera resultat fick jag frihet att expandera. Från ensam herrbloggare till sju stycken starka herrprofiler runtomkring mig. Från blogginlägg till massor av redaktionellt material som flög och varje vecka nådde nya läsare. Från bara bloggare till ansikte utåt för en rad stora modevarumärken och en hel del fina modesamarbeten. Från att bara ha recenserat herrkläder till att få designa en egen klädkollektion.

Man sitter i sin lilla bubbla och sliter på som fasen. Så när någon säger ”Grattis, du är duktig” eller ”Jag ser vad du gör och är imponerad” – ja då blir man lite extra glad och stolt. Stort tack till Café-redaktionen och Telia för detta pris. För mig så betyder det mycket mer än bara ett vitt diplom.

 

Cafes stora modepris Martin

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-11-28 20:35