Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Cafés Stora Modepris 2017

 
Martin Hansson Cafe
Svarta loafers från Prada / Kostym och pikétröja från Tiger of Sweden / Hår- och make av Emir Kapetanovic
 
MODEPRIS. I fredagseftermiddag var det äntligen dags för Cafés Stora Modepris att delas ut. Det är femtonde året i rad som Café hyllar Sveriges bästa designer och årets vassaste varumärken inom manlig stil. Jag tyckte det va extra roligt att få vara med på detta eftersom jag nu jobbat på Café i ganska exakt ett år. Och ett år jag aldrig ens kunnat ana skulle innebära så mycket kul och spännande. Jag får ofta nästan nypa mig i armen av lycka över att jag fått möjligheten att jobba med det jag brinner för – och på Sveriges bästa moderedaktion dessutom.

Annons

Jag hade en av höstens roligaste kvällar i fredags och hamnade vid ett så trevligt bord med många givande diskussioner. Årets designer tilldelades i år Frida Bard och Hope, exakt varför kan ni läsa mer om här.
 
Cafés Stora Modepris 2017Cafés Stora Modepris 2017

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar