Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Haymarket

Martin Hansson Herrmode 2016

 
CHICEST PARTY 2016 I torsdagskväll var jag på fest på Haymarket som min tidigare kollega Carro och modemagasinet Chic bjöd in till. En grymt kul kväll! Hann även med en middag på Riche och ett par drinkar i Guldbaren på Nobis innan jag däckade på hotellrummet på Haymarket. Och i fredagsmorse var ingen lyckligare än jag när det bara var att lyfta på luren för att få upp en svampomelett och en kanna kaffe till rummet. Bra start på helgen! 

Annons

Jag hängde bland annat med Hanna som rockade ett par riktigt snygga Acne-boots. Själv körde jag på en svart kostym med blommönster från Tiger of Swedens AW16-kollektion och loafers.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar