Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

 
I ANNONSSAMARBETE MED CHIMI EYEWEAR

Never without my Chimis

 
Martin Hansson
 
SOLGLASÖGON. Ett av mina favoritmärken när det kommer till solglasögon är Chimi Eyewear. Charlie, som är en av grundarna bakom märket, är en god vän till mig sedan många år tillbaka. Det är så otroligt kul att ha stå vid sedan och se hur märkets internationella succé vuxit fram (och se alla världskändisar som bär Chimi) med tanke på att jag så väl minns när han kläckte iden om solglasögonmärket över en frukost, för bara ett par år sedan.

Jag tycker verkligen att Chimi har lyckats med deras stilrena solglasögon i flera väldigt coola färger. Min favoritmodell – som jag använt under hela våren och sommaren hittills – hittar ni här. Det bästa är att de finns i tio olika färger så det går att variera sig beroende på klädval, humör eller tillfälle. De mörkblåa tycker jag lyfter vilken look som helst och får varje bärare att se snäppet coolare ut.

Just nu kan ni använda er av rabattkoden ”MARTINHANSSONS” så får ni 15% på alla solglasögonen på Chimis hemsida. Rabattkoden är giltig i 48 timmar så passa på nu direkt.
 
Martin Hansson

De här mörkblåa solgasögonen ”Acai 004” passar perfekt till mörkblått och vitt i sommar.

Martin Hansson

Min andra favorit är ”Kiwi 004”, samma modell fast i grönt.

Martin Hansson

Och sen gillar jag inte helt oväntat ”Ginger 004”. Perfekt de dagar då jag inte vill bära några färgglada solglasögon.

Dela
Tweeta
 


 


Laddar