Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

CHRISTMAS SHOPPING AND COMPETITION

INLÄGGET ÄR ETT SAMARBETE MED VISA

Christmas shopping and competition

 

Den här julen har jag handlat nästan alla mina julklappar online. De flesta klapparna till familj och vänner är redan inhandlade och har levererats inslagna hem till dörren eller mitt kontor.

Annons

Ingen julklappstress, betydligt mindre jobb för mig men fortfarande med mycket kärlek och omtanke i urvalet. Jag shoppar ofta via bl.a. mrporter.com, hm.com och svenskttenn.se för att jag gillar deras utbud – och inte minst för att jag vill slippa såväl köer som julpaniken ute i butikerna. I samarbete med Visa har jag fått reda på att det finns ett bra köpskydd när man handlar med Visakort där alla dina köp är skyddade. Det innebär att du kan få pengarna tillbaka vid leveransproblem eller om du får hem en felaktig eller trasig julklapp.

____________

Visa tävlar just nu ut ett presentkort på Svenska Spahotell, värde 1300 kr. Perfekt julklapp till mamma, syrran eller flickvännen. Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att kommentera nedan vad din önskejulklapp är. Tävlingen pågår till den 15:e december, jag väljer en vinnare som meddelas i detta inlägg (eventuell vinskatt betalas av vinnare). Lycka till! GRATTIS SIMON (Du är kontaktad via mail).

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar