Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Nya vita sneakers

 
Sneakers Herrmode 2017

Sneakersmodellen ”Achilles Low” från Common Projects 

Innan jul klickade jag hem ett par nya vita sneakers från Common Projects. Hade tappat hoppet om mina tidigare vita sneakers som helt enkelt var för skitiga och för trasiga för att trä på fötterna. Jag tänker bära dessa till mina nya blåjeans från Frame och en oversizad tröja under januari och februari.

Annons

Nu sitter jag på Café-redaktion och betar av en del jobb, känns fantastiskt bra med ett nytt år och all den nystars-motivationen det tillför. Mitt enda nyårslöfte är att jag ska resa mer än jag gjort under hösten och lyckas klämma in ett par härliga weekends under våren.

 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar