Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Dagens kontor

Nobis Hotel

Laptopfodral från OSCAR JACOBSON, solglasögon från SAINT LAURENT

 

LIVSSTIL Såhär ser dagens kontor ut! Älskar att det är i höstkrisp i luften men fortfarande soligt så att man kan sitta utomhus i en stickad tröja.

Annons

Hade ett lunchmöte tidigare på Nobis och sen blev jag kvar här för att köra ett mailrace. Trots att jag varit tillbaka från semestern i två veckor nu så finns det fortfarande mycket som jag känner at jag ligger ett steg efter med. Men det får lösa sig. Just nu ser jag otroligt mycket fram emot att åka till Italien om två veckor för att plåta kampanjbilder för mitt designsamarbete med Morris. Är grymt glad för att alla plagg har sålt in väldigt bra. Det kommer att kännas aningen overkligt med egen etikett i butik SS17.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar