Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

December: Inspireras av de bäst 5 klädda männen

Martin Hansson  |  Publicerad 2018-12-18 12:12  |  Lästid: 2 minuter

 
BÄST KLÄDDA. En chokladbrun smoking, fodrad skogshuggarjacka och statement-kostym är några av de plagg som syns burna på de bäst klädda männen i december. Det märkts tydligt att såväl de brittiska som amerikanska modemännen fortfarande är starkt influerade av den 70-tals trend som råder inom herrmodet, inte minst vid mer uppklädda tillställningar.
 

Brittiske musikproducenten Mark Ronson syns sällan i en ointressant look. Den här skogshuggarjackan med rutmönster på utsidan är ett fint ytterplagg de kyligare dagarna.

Självklart är brunt en färg att bära på fest. Manlige modellen Oliver Cheshire elegant klädd i en smoking från brittiska skräddaren Jack Davison.

Call Me By Your Name-skådisen Timothée Chalamet i en statement-suit (från modegeniet Haider Ackermann) som känns allt annat än tråkig.

Amerikanske skådespelaren Rami Malek, som just nu bl.a. är aktuell med Bohemian Rhapsody, visar att en svart kostym aldrig är fel. Speciellt inte om passformen är som ovan och från Saint Laurent.

Snyggaste herrmärket i modevärlden just nu? Dior Homme. Åtminstone om ni frågar mig – eller Michael B. Jordan som burit Kim Jones vårkollektion för Dior vid ett flertal tillfällen.
 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-12-18 12:20