Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Den perfekta sommarkostymen

 
Herrmode var 2018
 
SNYGGT I BUTIK. Även om det fortfarande är ett bra tag kvar till sommaren så gör alla modenyheterna i butik att jag drömmer mig bort och blickar framåt. Den senaste veckan har det trillat in mängder av frågor till mig från er läsare om vad som är vårens snyggaste herrmode. Frågor om allt i från vilka sneakers som är trendiga till snygga kostymer, fina scarfs som inte kostar flera tusen, väskor som är mindre formella än en portfölj m.m. Därför blir det de kommande veckorna hundra procent fokus på vårmode och så ska jag se till att försöka besvara så många frågor som möjligt på ett inspirerande sätt.

Annons

Kostymen är alltid ett trixigt plagg att bära på sommaren eftersom den då lätt kännas för formell – eller helt enkelt bara för varm. Men senare i vår kombinerar jag gärna den sandfärgade kostymen med en t-shirt, vita tygskor på fötterna och en knuten scarf. Mobil, plånbok, powerbank, solglasögon förvaras snyggast i en tote-väska eller mindre läderfodral.
 

1. Fin och lättmatchad kavaj i bomull, Dries Van Noten. 2. När det kommer till vita bas t-shirtar gillar jag Club Monaco. 3. Byxor med en generös silhuett – snygga till tygskor och sandaler, Monitaly. 4. Converse kvalar i min mening in på toppen om sommarens snyggaste sneakers, Converse 1970s Chuck Taylor. 5. En snygg scarf sätter sommarstilen, Oscar Jacobson. 6. Solglasögonen med starka 70-tals vibbar väcker ett starkt ha-begär åtminstone hos mig, Berluti + Oliver Peoples. 7. Stilsäkert fodral att förvara det allvar viktigaste i, Louis Vuitton.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar