Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Dubbelknäppt kostym

 
Martin Hansson Cafe
 
MIN STIL. Det här en look jag trivs så bra i just nu. En grå dubbelknäppt kostym (med en hyfsad avslappnad passform) en stickad tröja och vita cleana sneakers. Det har blivit lite av min vardagsuniform när jag vill vara uppklädd, men samtidigt väldigt bekväm.

Annons

 
Den här måndagen rivstartas med Stockholm Design Week, vilket för mig innebär ELLE Decoration Awards + en middag ikväll. Annars ska jag den här veckan se till att uppdatera er maximat med vårmodeinspiration. Sett på mail och kommentarer på Instagram att ni är många som är i jakten efter en vårjacka, skjortor och nya skor.
 
Dubbelknäppt kostym från Tiger of Sweden / stickad tröja från H&M Edition / sneakers från Tiger of Sweden / rock från Oscar Jacobson / solglasögon från Chimi 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar