Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

ELLE Decoration Awards

 
Martin Hansson 2018
 
ELLE. I måndagskväll gick ELLE-Decoration Awards 2018 av stapeln på At Six. Jag kikade förbi en snabbis på förminglet innan jag var tvungen att dra vidare på nästa festlighet samma kväll.

Annons

Allt annat än en måndag på soffan, vilket jag tog igen till hundra procent igår kväll. Det är alltid en utmaning att klä sig för sånna här tillställningar vid den här tiden på året när man (i alla fall jag) känner sig som blekast och är aningen oinspirerad överlag. Men i stället för en hel kostym valde jag en randig skjorta med tryck på och loafers från Prada, mörkblåa byxor med frontveck från Tiger of Sweden och klocka från Omega.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar