Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

ELLE-galan 2018

 
Martin Hansson
 
ELLE. I fredags var det dags för årets ELLE-gala på Grand Hôtel i Stockholm. Jag var klädd i en ljusrosa kostym med svarta revärer från Tiger of Swedens höstkollektion 2018, en mönstrad skjorta med scarf och ett par svarta läderboots.

Annons

Det är verkligen något helt extra (och få förunnat ) att få en kostym uppsydd efter sig inför en sån här exklusiv tillställning. Jag kände mig väldigt stilig under hela kvällen och är glad över att jag vågade kombinera färg och mömster, på ett sätt som jag inte är van vid annars.
 
Min ELLE-gala startade hos min frisör Emir vid 15-tiden med en koreansk sheet mask innan han styrde upp mitt hår och ansikte. Därefter var jag inbjuden till en förfest med ELLE- och Cafés-bloggare i Prinsessan Lillians Svit. Vid 19-tiden var det dags för röda matta, hela galan och därefter slog jag mig ner i Cadierbaren med mina favoriter.
 
elle galan 2018

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar