Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

En svart eller mörkblå höstjacka? Här är de snyggaste halsdukarna

Martin Hansson  |  Publicerad 2018-10-24 11:43  |  Lästid: 3 minuter

 

 
HALSDUK. Årets kallaste månader står för dörren – och att gå hemifrån utan en halsduk har nästintill blivit oundvikligt om du vill slippa att frysa. För hösten 2018 är den rutiga halsduken en favorit hos flera trendsättande modemärken. Även de enfärgade halsdukarna är ett snyggt alternativ och kan antingen används i kontrast för att lyfta en look eller för att skapa en mer monokrom höststil. Många män väljer ett mörkt ytterplagg under vinterhalvåret, så som en svart dunjacka, mörkblå rock eller shearlingjacka, därför har jag valt ut åtta halsdukar som alla är väldigt fina att bära till de tidigare nämnda ytterplaggen.
 

Balenciaga, ett av de just nu hetaste modehusen, väljer rött och rutigt, 6 700 kr.

H&M Edition

Få färgkulörer känns lika trevliga och lyxiga på höstkanten som just beige, H&M Edition, 699 kr.

Lyft looken med en mönstrad halsduk ovanpå den svarta rocken i vinter, Zara, 259 kr.

Ingen har nog missat Guccis enorma framtåg under de senaste säsongerna med Alessandro Michele vid det kreative rodret. Det italienska lyxmärket får det nästan att kännas rimligt att betala 6 100 kr för en rutig halsduk.

Acne Studios är svårslagna när det kommer till mysiga och snygga halsdukar man vill virra ett par varv runt sig i höstkylan, 2 100 kr.

Det var längesedan den rutiga halsduken – som jag själv refererar starkt till outdoor-aktiviter – känts så aktuellt inom herrmodet som denna höst, 399 kr.

halsduk herr 2018

En prisvärd kashmirhalsduk som finns tillgänglig i flera olika färger, COS, 590 kr

Anrika modemärket Loewe är duktiga på väskor och accessoar, deras halsdukar för hösten i merinoull är inget undantag, 2 200 kr.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-10-31 09:30