Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Lyxig pyjamas

 

 
STIL. Precis satt mig i loungen på At Six Hotell, beställt in en stor kopp varmt te och försöker fånga mysstämningen i det här mörka höstrusket som är i Stockholm dessa dagar. Det är så skönt att ibland inte sitta hemma eller på kontoret och jobba. För mig är det så viktigt att omgivningen är inspirerande för att jag själv ska känna mig motiverad.

Annons

I kväll ser jag fram emot att ta en lång löptur, bli ordentligt trött och därefter stationera mig hemma i soffan framför Netflix och sträckkolla Narcos säsong 3. Med största sannolikhet kommer jag att dra på mig den här sköna pyjamasen från ERDEM x H&M, som jag köpte direkt efter visningen i Los Angeles förra veckan.
 
Martin Hansson Cafe

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar