Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Ett riktigt bra flow

 
Martin Hansson
 
MIN STIL. Jag är inne i ett så skönt flow just nu! Träningen rullar på, jobbet känns spännande på så många sätt och flera roliga middagar ute den senaste tiden har blandats med hemmamys.

Annons

Sen ser jag så mycket fram emot en Paris-resa som väntar om två veckor och en dos av Paris Fashion Week. Läste igenom 48-timmars schemat tidigare och kände bara JA. Håller tummarna för att vi hinner klämma in en lunch på min favoritrestaurang LouLou i Paris. Inredningen står Joseph Dirand för och läget, bredvid Louvre, är ju inget att klaga på direkt.
 
I går eftermiddag var ljuset så fint ute så jag och Linn passade på att knäppa av ett gäng bilder. De gråa byxorna, med pressveck framtill, bär jag nästan varje dag nu. Passformen känns perfekt – inte för smal och inte för generös.
 
Dubbelknäppt rock från Tiger of Sweden / v-ringad tröja från Prada / skjorta från Prada / vida byxor från Tiger of Sweden / solglasögon från Chimi 
 
Martin Hansson

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar