Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Fitting inför ELLE-galan

ELLE-galan 2018 bilder
Martin Hansson  |  Publicerad 2018-01-15 23:00  |  Lästid: < 1 minut

 
ELLE-galan 2018 bilder
 
FEST. Nu på fredag är det dags för den årliga ELLE-galan på Grand Hôtel i Stockholm. Det är utan tvekan den bäst klädda modefesten i Sverige, både bland män och kvinnor. I eftermiddags hade jag fitting inbokat på Tigers HQ för att pröva igenom hela min look. Även om jag är säker på min storlek vid det här laget så är det alltid en aning nervöst innan sista provningen. Exakt vad jag valde för plagg och skor får ni se på fredag.
 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-01-16 14:42