Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Four Seasons…

 
Martin Hansson 2018
 
FLORENS. Om ni är i Florens får ni inte missa att ta en lunch eller drink på magiska Four Seasons. Under sommarhalvåret har de dessutom en helt makalöst vacker innergård att sitta och pimpla Aperol på.

Annons

Jag hade ett lunchmöte med Gucci där på torsdagen, och efter lunchen valde jag att sätta mig i loungen för att jobba och förbereda min intervju med SVT Morgonstudion, som skulle äga rum dagen efter. Min första medverkan i SVT1 och jag snackade bl.a. om de tre hetaste herrmodetrenderna för män i vår: fulsnygga sneakers, stilrena basplagg och mönstrade skjortor.
 
Martin Hansson 2018

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar