Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Franska Rivieran

Martin Hansson Café
Martin Hansson  |  Publicerad 2017-08-26 15:25  |  Lästid: 2 minuter

 
Martin Hansson CaféMartin Hansson CaféMartin Hansson CaféMartin Hansson CaféMartin Hansson CaféMartin Hansson Café
 

Efter snart två veckor i södra Frankrike känner jag mig hundra procent utvilad. Det tog ett tag att komma ner i varv, betydligt längre än tidigare år, men nu känner jag mig så avslappnad – och redo för att kicka igång höstsäsongen. Jag är fortfarande i någon form av semester-mode och vet helt ärligt inte riktigt vad jag ska berätta om de senaste veckorna i Nice och på Côte d’Azur-kusten. Men allting har gått i slowmotion och jag har njutit av varje sekund. Vi har startat nästan alla morgnar med en promenad till konditoriet för kaffe och croissanter, ätit en lång frukost, somnat om och sen har vi begett oss till stranden där vi tillbringat större delen av dagarna. Stranden Paloma Beach i Saint-Jean-Cap-Ferrat, restaurangen La Petite Maison och takbaren på hotell Le Méridien har blivit några av mina favoritadresser.
 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-08-26 16:29