Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Hej från Florens

 
martin hansson café
Kavaj, skjorta och slips från Hugo Boss / solglasögon från Cutler & Gross / klocka från Omega
 

Vilken vecka! Det har varit så mycket flängande att jag inte ens hunnit berätta här på bloggen om att jag befinner mig i Florens, för att bevaka herrmodemässan Pitti Uomo för Cafés räkning. Några av er har kanske sett ändå på min Instagram eller Café.se ändå. Jag har tagit del av väldigt inspirerande visningar och fina SS18-kollektioner som jag kommer att berätta mer om. Just nu sitter jag på hotell Lungarno, hetsdricker espresso (de få sömntimmarna gör sig påminda) och jobbar ikapp. Om en timme väntar en bil ut till flygplatsen och en flight hem till Stockholm via Frankfurt.
 

Annons

Martin Hansson
Utsikten från hotellrummet på fantastiska Hotell Lugnarno. Ingen tråkig vy att dricka morgonkaffet från direkt.
 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar