Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

HELGEN PÅ INGÅNG

 
Martin Hansson Café

Mönstrad skjorta från Samsøe & Samsøe / grårutig kostym från Morris Heritage / loafers från Gucci / solglasögon Saint Laurent
 
I går checkade jag ut från jobbet vid 15-tiden för att möta upp ett kompisgäng för bubbel på en takterrass i Stockholm, följt av en riktigt härlig hemma-middag. Jag gick klädd i en rutig kostym i ull från Morris (fortfarande rätt kallt ute när solen inte är framme ju) och en mönstrad skjorta från Samsøe & Samsøe som livade upp looken en aning.

Annons

Nepp! Nu är det jag som stänger igen datorn och beger mig ut på stan för att kicka igång helgen. I morgon åker jag till Göteborg för en helg i kärlekens tecken då min syster gifter sig. Utöver bröllopet är jag grymt taggad på att checka in på Hotel Pigalle och att få visa upp er vilken fantastiskt fin smoking jag fått tag på.
 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar