Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Hermès senaste doft

Hermes Citrus Noir
Martin Hansson  |  Publicerad 2018-04-27 06:25  |  Lästid: < 1 minut

 
Hermes Citrus Noir
 
GROOMING. Den senaste månaden har jag känt mig en aning trött på mina parfymer hemma i badrumsskåpet. Har inte direkt känt att jag gillat någon av de tidigare favoriterna. Många av dofterna är jag så van vid att spraya på, på morgonen att jag knappt ens uppmärksammar dem. Därför blev jag extra glad och nyfiken på Hermès senaste doftlansering Citrus Noir tidigare i veckan. Jag fick tipset av Gustav och gick sen direkt ner till Hermès-butiken för att testa. Doften är en somrig och exklusiv blandning av citron och fräschör, som känns perfekt att addera den här tiden på året. En perfekt uppdatering i min sommar-necessär.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-04-27 06:26