Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Hetaste herrmodetrenderna hösten 2017

 
5 hetaste herrmodetrenderna hosten 2017
 
Vilken typ av kläder kommer vi att hitta i klädbutikerna i höst? En ny modesäsong ligger framför oss och för många en tid att hitta en ny uppdaterad klädstil. Jag har listat fem viktiga trender som gått från catwalken, till butikerna, och som kommer att dominera höstens herrmode 2017.

Annons

 
hetaste herrmodetrenderna hosten 2017

1. Manchester-mani

Tidigare i veckan kunde vi på cafe.se läsa om svenska The Cords & Co som storsatsar på det 70-talsdoftande materialet. För att inte tala om trendsättande modehuset Prada som mer eller mindre visade en hel kollektion i brun manchester.
 

5 hetaste herrmodetrenderna hosten 2017

2. Välj vida byxor i höst

För många är trenden kring den vidare silhuetten ett svårmanövrerat vägskäl. Du vill haka på trenden och tycker att vida byxor är snyggt men känner dig inte helt bekväm när du drar på dig de stora byxorna. Tro mig, den vidare silhuetten är betydligt bekvämare än en smal nederdel och kan få en väldigt enkel look att se mer spännande ut.
 

5 hetaste herrmodetrenderna hosten 2017

3. Lyxigt färgval

Få färger känns lika lyxiga som kamelfärgat. Den kamelfärgade rocken, stickade tröjan eller skor i den ljusa nyansen är stilsäkra köp även denna höst.
 

5 hetaste herrmodetrenderna hosten 2017

4. Så bär du polotröjan

Polotröjan är en modern klassiker som de senaste säsongerna för många blivit ett givet höstplagg. Jag tycker polotröjan är snyggast att matcha i kombination med en kavaj, eller att välja en grövre modell (något oversize) och bära tillsammans med de vida byxorna.
 

5 hetaste herrmodetrenderna hosten 2017

5. Trendigaste jeansen

Jeansplaggen synts mycket i höstens herrkollektioner. Välj en rak jeansmodell med hög midja för en hög modegrad hösten 2017.
 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar