Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Höstpremiär på alla plan

Martin Hansson
Martin Hansson  |  Publicerad 2018-08-22 12:14  |  Lästid: < 1 minut

 
Martin Hanson
 
LIVSSTIL. Det är höstpremiär för mig nu på så många olika sätt. Trots att det bara gått knappt två veckor känns det som att jag varit inne i jobb-bubblan betylidgt längre än så. Det kanske är för att jag redan hunnit göra alla moment som mitt jobb innefattar redan: möten, plåtningar, samarbeten, artikelskrivande till print och webb, intervjuer, luncher och lanseringar m.m.

Och det är verkligen inte helt enkelt att gå från noll till hundra på direkten – det vill jag inte romantisera på något sätt – men just nu njuter jag ändå mycket av att känna den där pulsen och spänningen som man kan få efter ett bra och härligt möte.

Förutom jobbet är jag mitt uppe i att inreda mitt nya hem. Uteplatsen blev prioriterad först eftersom jag vill kunna sitta ute några sista sensommarkvällar till i augusti innan det är för sent. Men nu har jag riktat fokus till att beställa soffa, hitta ett smakfullt soffbord och få till en ombonad och avslappnande vardagsrumskänsla.
 
Martin Hansson

Kuddar från Svenskt Tenn / Utemöbler från DOMO Design / linneduk och servetter från Balmuir

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-08-22 17:33