Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Weekend

Skeppsholmen Stockholm

Skeppsholmen Stockholm

Skeppsholmen Stockholm

Skeppsholmen Stockholm

Skeppsholmen Stockholm

Skeppsholmen Stockholm

 

Min helg i bilder! Fredagskvällen bjöd på ett överraskningsfirande som heter duga. Oj, vad det har firats att jag fyllt 25 den här påskhelgen. I lördags eftermiddag checkade jag och min älskling in på Hotel Skeppsholmen för att koppla av till max.

Annons

18 timmars total vila och en helt otroligt god frukostbuffé levererades. Ibland är det bästa jag vet att göra staycations på helgerna – och dessutom boka upp samtliga måltider på härliga restauranger.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar