Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Hugo Boss nya flaggskeppsbutik

 
martin hansson café

Mörkblå kostym, skor och skjorta från Hugo Boss.
 

I torsdags förra veckan flög jag ner till Köpenhamn för invigningen av Hugo Boss nya flaggskeppsbutik på Strøget. Butiken har fått sig en totalrenovering och rymmer samtliga av märkets alla herrkollektioner. Jag hade nöjet att åka tillsammans med bästa Carro och Carmencita. Efter butiksöppningen blev det ett par drinkar på italienska restaurangen Rudo på Pilestræde. Grymt trevligt! Jag hade kvällen till ära på mig en kostym från Hugo Boss SS17-kollektion som hänger i butik just nu. Fick otroligt mycket beröm för kostymen på Instagram under kvällen kände mig verkligen super stilig.
 

Annons

Hugo Boss Kopenhamn
 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar