Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

I mockajacka och blåjeans

Martin Hansson  |  Publicerad 2017-04-13 09:10  |  Lästid: < 1 minut

 

Mockajacka från Rockandblue / Jeans från COS / sneakers från Saint Laurent / pikétröja från COS / solglasögon från Saint Laurent.
 
Nu är påskledigheten och semestern nära! Tidigt imorse mailade jag in min sista artikel till juni-numret av Café. Om några timmar ska jag hoppa in i en taxi ut till Arlanda och för att boarda ett plan till Thailand där en lång och väldigt lugn semester väntar. De senaste dagarna har varit jobb från tidig morgon till sena kvällar så just nu känns en 10 timmars-flight utan wifi som ren avkoppling. För en gångs skull är jag också ordentligt förbered inför en flygresa. Har bunkrat upp med magasin och laddat iPadd:en full av spännande filmer.
 

Missa inte nya numret av Café som finns ute i butik nu! Jag skriver bland annat om kortärmade skjortor, guidar till bästa mockajackan och har valt ut mina favoritplagg.
 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-04-14 01:46