Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

I väntan på våren

Martin Hansson  |  Publicerad 2018-03-14 10:46  |  Lästid: < 1 minut

 
Martin Hansson 2018
 
STOCKHOLM. Jag brukar aldrig vara en sån person som klagar på vädret, eller låter det styra mitt humör. Men just nu är en ny säsong så efterlängtad. Jag är trött på allt slask, grus på gatorna och att frysa om händerna när man glömt handskarna hemma. Kämpa.
 
Den här veckan är maxad med jobb på hemmaplan för min del eftersom jag nästa vecka åker till vingården Villa La Madonna, i Piemonte, i nordvästra Italien. Ska försöka se till att ha alla deadlines levererade och publicerat så att jag kan koppla av till max. Även om det fortfarande inte är super varmt i Italien så ska det bli skönt att kunna shearlingjackan hemma och få inviga några av mina första vårplagg.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-03-14 11:29