Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Vårens resa är bokad

 
Äntligen har vi bokat vårens resa! Jag orkar verkligen inte vänta på tropisk värme och palmer fram till sommaren så i går bokade jag flygbiljetter till ett tropiskt paradis i april. Det ska bli så skönt. Genast blev jag mer inspirerad på allt jobb som väntar under våren med vetskapen om att 11 lata dagar på andra sidan jordklotet väntar.

Annons

Trots att det är ett antal veckor kvar satte jag igång och gjorde moodboards för semestergarderoben. De svarta sandalerna köpte jag förra sommaren och byxorna hänger ett liknande par i garderoben. Synd att den kortärmade skjortan kostar en rejäl slant för jag gillar färgerna och mönstret enormt mycket.

 

Vietnam

Kortärmad skjorta från Valentino, solglasögon från Nividas, sandaler i läder från Bottega Veneta, vida byxor från Zara, grooming från Le Labo

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar