Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Jacquemus första herrkollektion

 
Jaquemus
 
HERRMODE 2019. En av de största herrmodenyheterna (efter Louis Vuitton och Diors visningar på Paris Fashion Week) är att franska designern Jacquemus släppt sin första herrkollektion. Simone Jacquemus har gjort sig känd som en av få unga designers, som bara under de senaste åren, lyckats bygga uppp ett eget internationellt varumärke där damkollektionen hyllats stort.

Annons

Nu, I måndagskväll visade han sin första herrkollektionen för den internationella modepressen på en strand utanför Frankrikes nästa största stad Marseille. Han är själv uppvuxen där och kännetecknas inom mode ofta som för sin varma kärlek till färgerna vitt, gult och blått. Hans damkollektion är en hyllning till hur hans mamma brukade klä sig och livet på den franska gården som han är uppvuxen på.

Även i herrkollektionen har Simon Jacquemus inspirerats av sitt egna liv och hur män i alla åldrar går klädda i Marseille. Men även hur det är att bli kär, eftersom det var då han började skapandet av sin herrkollektion som går under namnet ”Le Gadjo”. Nyckelplaggen som syns är bl.a. fiskehattar, cargobyxor, stora stickade tröjor och skjortor med solrosor på. De första plaggen kommer att släppas redan om några veckor.
 
  

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar